Champions

El City i el Leipzig, a vuitens

La jornada. El grup G queda definit amb la classificació a 1/8 del City i el Leipzig; en l’F, el Milan tomba per 2-1 el PSG i estreny el grup de la mort

Dels 16 equips que van disputar partits, els únics que van obtenir el bitllet per als vuitens van cer el Manchester City i el Leipzig, primer i segon del grup G. Els citizens van guanyar el Young Boys per un contundent 3-0. Haaland, amb un doblet, i Phil Foden van ser els golejadors. El Leipzig també es va assegurar ser entre els 16 millors d’Europa amb el triomf al camp del Crvena serbi per un ajustat 1-2.

En el grup F, el conjunt groc-i-negre va guanyar un duel d’alta volada al Signal Iduna Park contra el Newcastle (2-0). Els anglesos, que sumen la segona derrota consecutiva, van ser derrotats amb gols dels locals Füllkurg i Julian Brandt, per situar el Borussia líder amb 7 punts. A San Siro, el Milan va guanyar el duel de la jornada contra el PSG. Els de Luis Enrique van veure com Rafael Leao i Giroud capgiraven el gol dels parisencs (2-1).

En el grup E, l’Atlètic de Madrid continua amb pas ferm. Ahir va golejar un Celtic que en el 26’ ja jugava amb un home menys (6-0). Griezmann i Morata, amb un doblet cadascú, i Lino i Saúl van ser els golejadors de la nit. En l’altre enfrontament del grup, el Lazio va pispar la segona plaça al Feyenoord amb un gol d’Immobile al final de la primera meitat. Els madrilenys són els líders amb 8 punts seguits dels romans amb 7 i, en posicions d’Europa League, del conjunt holandès amb 6. Tot es decidirà en les darreres dues jornades del grup E. Avui és el torn dels 16 restants.

El Madrid busca el 12 de 12 a casa

A.M.

Els de Carlo Ancelotti reben a les nou del vespre l’Sporting de Braga, tercer del grup C amb 3 punts. Els blancs ho faran amb totes les peces disponibles, tret de les baixes ja conegudes de Courtois, Militão i Tchouaméni. Es preveu rotacions al Bernabéu després de l’exigència contra el Rayo. El Madrid vol deixar enllestit el grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)