Champions

El Real Madrid segella el bitllet

Champions League. El conjunt blanc goleja el Braga i es classifica per als vuitens de final. També hi seran la Real Sociedad, l’Inter i el Bayern

El Real Madrid ja és als vuitens de final de la Champions League. El conjunt entrenat per Carlo Ancelotti va golejar (3-0) el Braga, va segellar la classificació i ara, amb un empat en la pròxima jornada contra el Nàpols al Santiago Bernabéu, s’assegurarà la primera posició del grup (C). Sense Bellingham, que va descansar, ni Kepa, que es va lesionar en l’escalfament, els madridistes van fer la feina amb solvència. Només van deixar opció a l’equip lusità en els primers compassos (6’), fent un penal que Lunin, relleu de Kepa, va aturar a Djaló. A partir d’aquí, els blancs van fluir i van decidir mitjançant Brahim Díaz (27’), Vinícius (58’) i Rodrygo (61’).

El United, una calamitat

L’equip entrenat per Ten Hag va perdre (4-3) al feu del Copenhaguen, després de malbaratar un 0-2 i un 2-3 a favor, i és cuer de grup (A). Malgrat tot, segueix depenent de si mateix per passar i s’ho jugarà amb els danesos i el Galatasaray. El Bayern ja és primer segur. També ho té encarrilat en el seu grup (B) l’Arsenal, que va imposar-se (2-0) a un Sevilla que va oferir una imatge pèssima i que encara la va pagar barata. Tot i això, els sevillistes, que no han guanyat cap partit, tenen possibilitats de classificar-se.

El gran moment de la Real Sociedad

La Real es va exhibir contra el Benfica (3-1) en una primera mitja hora de joc en què ja guanyava per 3-0, havia fallat un penal i li havien anul·lat dos gols. Merino (6’), Oyarzabal (11’) i Barrenetxea (21’) van ser els golejadors. Amb aquest resultat, els txuri-urdin van assegurar-se la presència en els vuitens i es disputaran el primer lloc del grup (D) amb l’Inter, que també està classificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)