3a divisió FEF

Com a casa enlloc

3a divisió FEF. El conjunt de Dólera rep al Prat al Municipal d’Olot aquesta tarda (17h) amb l’objectiu de mantenir-se invictes com a locals

L’Olot torna a jugar al Municipal aquesta tarda (17h) després de tres setmanes. Els de Dólera van aconseguir la victòria als últims minuts a Mollerussa i va rascat un punt a Vilassar. Avui, els de la Garrotxa tornen a jugar al seu fortí, on encara no han conegut res que no fos la victòria. I en el partit d’avui, que correspon a la jornada 10, rebran al Prat.

El conjunt del Prat de Llobregat, exequip de l’actual tècnic olotí les últimes vuit temporades, arriba com a 9è classificat en la taula, amb un total de 12 punts. I visiten la Garrotxa després d’haver empatat a casa contra el Mollerussa. Els de Miguel Motoso com a visitants han guanyat dos partit, n’han empatat un, i n’han perdut un altra.

Els olotins arriben a la desena jornada, igual que em rival, havent empatat la setmana anterior, però amb 9 punts més que el Prat i sense haver perdut cap partit a casa. A més a més, Dólera recupera al central Bruno Perone per el matx d’avui. Tot i això, el tècnic olotí sap que serà un partit difícil. “És un rival directe, un equip fet per pujar, volen ascendir com nosaltres. És un club amb moltes possibilitats. A nivell de resultats és el tercer millor fora de casa i va guanyar al camp del ‘Hospi. És un rival molt perillós, té una barreja entre joves i veterans que està rendint molt bé.”. I tot i que no pot evitar voler el bé pel Prat, sap que avui toca deixar els sentiments de banda: “El Prat és on visc, on he jugat i on soc l’entrenador amb més partits en la història del club. Aquí es deixen de banda els sentiments i anem per feina, que els hi vagi molt bé a partir d’aquest partit. Hem de ser professionals i el que vull és guanyar”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)