3a divisió FEF

Buscant un gir de guió

3a divisió FEF. El conjunt de Sergi Mora visita aquesta tarda (17:30h) el camp del Badalona amb un nova oportunitat per trencar la mala dinàmica

El filial blanc-i-vermell necessita canviar la dinàmica i, sobretot, puntuar. Avui, desena jornada de lliga, té una nova oportunitat aquesta tarda (17:30 h) al Municipal de Badalona. Els de Sergi Mora lluitaran per revertir els mals resultats i tornar a retrobar-se amb la victòria o, si més no, amb puntuar i sortir de la zona de descens.

Els badalonins són els actuals onzens de la taula, amb deu punt acumulats, tres més que els gironins i cinc posicions per sobre. Els locals venen de perdre al camp del Tona per 2-0 i com a casa han firmat tres victòries i un empat. Per tant, encara no coneixen la derrota davant la seva afició.

Els gironins no s’han tornat a trobar amb la victòria des que van guanyar al Vilafranca la quarta jornada. Cosa que els ha deixat en zona de descens les últimes setmanes. La victòria d’avui a Badalona potser un canvi de guió, que arribi a temps, per poder revertir la situació abans que sigui massa tard.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)