Remuntada en un minut

3a divisió FEF El Peralada remunta el 0-1 amb què havien marxat al descans en un minut de glòria, amb penal i gol dels xampanyers en el 70’

Peralada 2 Vilassar de Mar 1

PERALADA:Morilla, Romero, Micaló (Pol Marin, 46’), Baró, Ferri, Varese (Llorenç, 63’), Pol Gómez, Gelmà (Espuña, 89’), Jandro (Dani Gómez, 63’), Cuatrecases i Padilla (Kemo, 86’).VILASSAR:Baño, Reche (Iker, 76’), Joel Bona, Joel Gómez (Ousman, 64’), Batalla, Aleix Díaz (Aaron, 64’), Granero, Esteve Monterde, Ferran (Marc Marí, 76’), Cunha i Marc Rio (Montalbán, 64’).GOLS:0-1 (6’) Cunha. 1-1 (69’) Marc Padilla. 2-1 (70’) Dani Goméz.ÀRBITRE:Pedrol Vozmediano.T.G.:Als visitants i als locals.T.V.:Cap.

Remuntada de pel·lícula a Peralada. Els xampanyers, després d’haver anat des del minut 6 a darrere en el marcador, van empatar i remuntar el partit en un sol minut.

El partit va començar amb una galleda d’aigua freda per als locals, que en el minut 6 ja van veure com el Vilassar se’ls avançava. El central visitant va fer arribar dins l’àrea dels xampanyers una pilota directa que Ferran, amb un bon control i un xut creuat, la va fer entrar a la porteria de Morilla. Els d’Àlex Marsal, però, van reaccionar bé al gol i van crear diverses ocasions amb un bon joc de combinació. El Vilassar, però, tampoc va afluixar, i per això el partit va arribar al descans amb els locals perdent per la mínima.

El segon temps els va anar molt millor als locals que el primer. Els xampanyers van tenir una doble oportunitat només de començar. Un primer xut de Marc Gelmà que els visitants van enviar a córner, i en aquest, Alan, amb una bona rematada de cap, la va enviar fora fregant el travesser. Jandro també va voler avisar Baño amb un xut des de lluny. I en el minut 68 va arribar l’oportunitat perfecta. L’àrbitre va xiular penal a favor dels locals i Marc Padilla, que tenia molt clar que no ho podia deixar escapar, va transformar-lo en l’empat. I no va caldre ni un minut més, perquè Dani Gómez, amb l’emoció de l’empat, firmés la segona diana, remuntant així el partit en el 70. Remuntada de pel·lícula amb què signaven el tercer triomf consecutiu a casa.