1a divisió FEF

El Barça Atlètic buscarà fer el cim a Lleó

El conjunt blaugrana, amb ple de victòries, intensifica més l’emoció del grup, en un partit crucial per assaltar el lideratge contra la Cultural Leonesa

Immers en una ratxa imparable, el Barça Atlètic ha aconseguit cinc victòries consecutives al grup 1 de la primera FEF i s’ha situat a tan sols un punt del líder, la Cultural Leonesa. L’equip blaugrana va culminar una actuació contundent en la darrera jornada contra el Sabadell (4-1), encarrilant la victòria en els primers compassos del partit. El triomf de l’equip dirigit per l’exdefensa blaugrana Rafa Márquez consolida els culers a la part alta gràcies al joc atractiu que captiva l’afició. Tot i aquesta impactant explosió, l’entrenador mexicà es troba en terreny desafiador. Durant diversos partits ha hagut de prescindir de peces clau, cridades per les necessitats del primer equip i, a més, s’ha vist immers en la complexitat de gestionar noves peces, ja que, al llarg de tot el novembre, haurà de prescindir dels joves mundialistes de la selecció espanyola sub-17, els quals exercien un paper crucial en el rendiment del Barça Atlètic.

Oportunitat daurada

Malgrat això, el Barça Atlètic no es desanima malgrat aquests inconvenients i avui a les 18 h, a Lleó, s’enfrontarà al líder amb l’oportunitat d’arribar al cim de la taula. Un partit clau que definirà la trajectòria del filial blaugrana en una temporada en què es vol consolidar com a candidat al títol, un honor que dona també l’ascens al futbol professional de segona A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)