El Peralada supera la Pobla de Mafumet i s’acosta al ‘play-off’ (2-0)

El Peralada està en el moment més dolç de la temporada després de superar la Pobla de Mafumet (2-0), encadenar el segon triomf i sumar en la darrera sèrie de quatre partits deu dels dotze punts possibles. Els de l’Alt Empordà s’han desfet del filial del Nàstic després de marcar dues dianes en l’inici de cada una de les parts del matx. La primera, en el 5 del partit, gràcies a Dani Gómez, i la segona en el 2 de la segona a través de Sergi Romero.

El partit ha començat de la millor manera pel Peralada que, gràcies a un gol de Dani Gómez, s’ha avançat en el marcador. El gol ha envalentit un conjunt empordanès que no ha parat de generar joc ofensiu i de fer treballar a la defensa i a Pirot, el porter de la Pobla de Mafumet. La falta d’encert i eficàcia han impedit als d’Àlex Marsal marxar al descans amb una avantatge més àmplia en el marcador.

Si el primer acte s’ha iniciat de meravella pels interessos del Peralada, la segona encara més ja que el cop sortint del vestidor al rival ha estat gairebé definitiu. Tot just s’havien disputat tres minuts de la segona part i Sergi Romero a la sortida d’un corner ha establert el 2-0 que engegava en orris la possible reacció del filial del Nàstic, que no ha pogut inquietar a un ordenat conjunt empordanès que ja és sisè en la classificació a un sol punt del play-off.