3a divisió FEF

El Peralada visita el Badalona en l’últim partit de l’any

3a divisió FEF. El conjunt d’Àlex Marsal visita el Municipal de Badalona (17:30), rival a qui tenen a cinc punts i havent jugat un partit menys

El Peralada es desplaça aquesta tarda (17:30) fins a Badalona per jugar l’últim partit de l’any. Els d’Àlex Marsal a part de l’aturada del pont com tothom, ells fa una setmana més que no juguen, perquè l’últim partit a casa contra el San Cristóbal va quedar aplaçat per un virus que va afectar a tots els jugadors rivals.

Els xampanyers per tant, arriben amb un partit menys al Municipal de Badalona, però tot i això, tenen 5 punts més que els locals i es troben en l’actual 9a posició. Els badalonins, només compten amb 13 punts, que els deixen a les portes del descens (a només tres punts) i en 15a posició.

Els locals necessiten la victòria per poder allunyar-se de la part baixa abans de les vacances de Nadal, i els altempordanesos, la necessiten per reenganxar-se a la bona dinàmica i poder començar a mirar amunt. Aquesta tarda, el partit entre Badalona i Peralada tancarà la 14a jornada de 3a divisió FEF, que serà l’última fins el proper 7de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)