3a divisió FEF

L’Escala cau a Mollerussa (3-1)

Els gironins pateixen la segona derrota en tres partits amb Aday Benítez al capdavant de l’equip

L’Escala encadena la segona derrota després de caure a terres lleidatanes davant el Mollerussa, rival directe de la zona baixa (3-1).

Passat un primer temps amb poques arribades, els locals han posat una marxa més a la represa i han avisat diverses vegades abans d’estrenar el marcador, obligant al porter dels gironins, Nacho, a intervenir en més d’una ocasió.

Els locals han trobat el premi a la insistència abans d’arribar a l’hora de joc amb el gol de Pedrós (1-0, 56’). La segona gerra d’aigua freda no s’ha fet esperar per als visitants, que han vist com Aparicio s’ha introduït la pilota a la seva pròpia porteria, doblant l’avantatge dels lleidatans (2-0, 65’).

Tot i anar a remolc durant gran part de la segona meitat, els anxovencs han tret l’orgull al tram final i han retallat distàncies amb una diana de Josu (2-1, 84’) que només ha estat un miratge, ja que un gol de falta directa de Nil Sauret tres minuts més tard ha anul·lat per complet les opcions de remuntada (3-1, 87’).

La darrera desfeta davant L’Hospitalet (2-3), sumada a la d’avui, impedeix als escalencs donar continuïtat al triomf de fa tres setmanes a Castelldefels (1-2), en el debut d’Aday Benítez al capdavant de la banqueta de L’Escala (1-2), que malgrat començar amb tres punts de nou, veu com el seu equip es manté fora del descens, un punt per sobre, precisament, del Mollerussa, que marca la zona vermella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)