3a divisió FEF

Any nou, derbi nou

3a divisió FEF. L’Escala rep aquest migdia (12:30h) a l’Olot en la primera jornada d’aquest 2024

Any nou, vida nova, diuen alguns. Però a 3a divisió FEF, de novetat, poca. Any nou, derbi nou. L’Escala i l’Olot arranquen aquest 2024 amb un nou derbi gironí al Nou Miramar. Els d’Aday Benitez rebran a les 12:30h del migdia els homes de Dólera per inaugurar la primera jornada de l’any, la 15a de la competició.

Els anxovencs, que els pertoca el paper de locals, tornen de les vacances de Nadal havent deixat enrere el mal record dels últims partits de l’any anterior. Els escalencs van viure dues derrotes consecutives davant l’Hospitalet (2-3) i el Mollerussa (3-1). Xumetra, que demà vestirà la samarreta blaugrana, es retrobarà amb el seu antic equip.

L’Olot arriba al Nou Miramar amb l’objectiu de mantenir el bon balanç que acumula de quatre victòries en els últims cinc partits a domicili. Els garrotxins van tancar l’any amb un derbi gironí, que van concloure amb un empat a 0 contra el filial blanc-i-vermell, i l’arranquen de la mateixa manera, però aquest cop, es desplacen fins a la Costa Brava.

El conjunt olotí és l’actual 2n classificat amb 31 punts acumulats, només a un punt de l’Hospitalet, el líder. I els altempordanesos, amb 14 punts se situen a un punt del descens i en la 14a posició.

El duel provincial d’aquest migdia es podrà seguir a través de la Xarxa Més i les televisions locals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)