3a divisió FEF

Començar l’any com cal

3a divisió FEF. El conjunt d’Àlex Marsal iaugurarà l’any a casa en un duel contra el Castelldefels (16:30h)

Els xampanyers estrenen el 2024 amb un partit per tornar a sumar els tres punts i, de passada, celebrar la cinquena victòria consecutiva a casa. Els altempordanesos van tancar l’any amb 19 punts, que els situaven en la 9a posició. I avui el començaran amb un partit al Municipal contra l’últim de la taula, el Castelldefels.

Els del Baix Llobregat van tancar el 2023 amb 10 punts després de guanyar només dos partits, empatar-ne 4 i haver-ne perdut 8. Però justament, el primer i el principal propòsit d’any nou dels grocs és revertir i millorar la dinàmica de l’any anterior. Per això, han aprofitat les vacances de Nadal per oblidar els últims quatre partits, que els van suposar quatre derrotes, i arribaran a Peralada amb ganes de recordar el que és sumar.

Els d’Àlex Marsal, però, van concloure el 2023 quedant-se amb ganes de més. Es van haver de conformar amb un empat a Badalona en l’últim partit de l’any i amb una derrota al camp de la FE Grama la setmana abans.

Aquesta tarda, els xampanyers tornen a Peralada, després de l’aturada de Nadal, i després de dues jornades consecutives a domicili. La victòria donaria als altempordanesos una bona posició a mitja taula i els permetria comença a mira una mica amunt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)