L’Olot s’imposa a Peralada amb un gol al minut 1’ i un altre al 90’ (0-2)

L’Olot s’ha endut el duel gironí que donava el tret de sortida a la segona volta. Els homes de Dólera han sentenciat el partit a Peralada amb un gol matiner al minut 1’ i un altre sobre la botzina al 90’. La victòria dona no només tres punts a l’Olot, sinó també el lideratge en solitari. I, per contra, els xampanyers, encadenen la segona derrota consecutiva i a casa.

Feia només segons que l’àrbitre s’havia tret el xiulet de la boca, després d’haver donar el tret de sortida el partit, quan els olotins, amb la primera acció del partit ja han obert la llauna. Gol matiner de l’Olot. Urri ha pentinat fent-la arribar a Marc Mas que l’ha deixat de cares per Maynau, i el de Tossa, ha finalitzat amb un xut que ha deixat sense capacitat de reacció a Joanatan.

El 0-1 al primer minut de joc, ha marcat la resta dels 45 minuts, però el Peralada, a casa, no coneix la rendició i, tot i que no han espantat gaire a Mourin, l’enfrontament no ha acabat d’estar sota el control de cap dels dos conjunts.

Després de molts pals per part d’uns i altres, el xampanyer Micaló ha hagut d’abandonar el terreny al minut 12’ per lesió, i l’ha substituït Pere Espuña. Els locals han pagat car despertar-se tard, i els olotins, tot i que han patit per mantenir l’avantatge al marcador, el gol matiner i l’efectivitat defensiva els ha permès marxa guanyant al descans.

La segona meitat ha començat ben bé com ha acabat la primera. Amb un Olot amb set de gols però amb la calma d’anar per davant al minut 1’, i un Peralada ara ja despert i amb la pressió d’haver de marcar tant sí com no per poder rascar algun punt.

Els d’Alex Marsal, ara sí, han sortit fent una passa més, i Mourin ha hagut de treballar més en aquesta segona meitat. La primera tasca: desviar el xut de Gelmà al 55’.

Els olotins, però, també han arribat a l’àrea de Joantan, Mas i Urri els principals protagonistes de les accions, totes, però, han marxat desviades. Maynau també s’ha sumat als intents abans que fos substituït per Manzano, amb un xut llunyà que marxava per sobre el travesser.

Arribats al 80’ la pressió de perdre un duel gironí a casa, i el segon partit consecutiu, ha començat a escalfar l’ambient del Municipal de Peralada, cosa que també ha passat al camp, on les ocasions han deixat de ser les protagonistes per deixar pas a la tensió, les faltes i alguna targeta.

I quan semblava que el marcador ja no es mouria més, l’Olot ho ha acabat de sentenciar amb una diana de Marc Mas. Amb un gol al primer minut, i l’altre a l’últim, els de Dólera han marxat del Municipal de Peralada amb els tres punts del duel gironí, que a més a més, els col·loquen com a líders en solitari després de la derrota d’aquest migdia de l’Hospitalet.