3a divisió FEF

L’Escala visita el Tona, tercer en la taula

El conjunt d’Aday juga a domicili després de dues jornades al Nou Miramar (11:45h)

L’Escala es desplaça aquest migdia fins al x, per disputar la 19a jornada de lliga contra el Tona (11:45h). Els d’Aday tenen per davant un partit complicat al camp del 3r classificat. En l’anada van quedar 0-2 al Nou Miramar.

Tot i els 31 punts que acumulen els osonencs i ocupar la 3a posició, les últimes jornades s’han hagut de conformar amb un empat a 1 contra el Vilassar de Mar en l’últim partit a casa i una contundent derrota per 3-0 del Girona B a Riudarenes. A més a més, el Tona no és dels millors locals. Tampoc dels pitjors. Només comptant els partits de locals fins ara serien els 10ns classificats.

A l’altre costat l’Escala acumula una bona dinàmica. En els dos últims partits, els anxovencs han pogut penjar la fotografia de rigor després del partit celebrant la victòria. Això sí, a casa. Els dos últims duels al Nou Miramar han donat els tres punts als d’Aday. Un 2-1 contra el Reus el cap de setmana anterior, i un 3-2 contra la Rapitenca la jornada d’abans. L’últim partit a domicili va acabar amb empat a 1 contra el Prat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)