Més futbol

Alves ha assegurat que la víctima va fer-li una fel·lació, i que en tot moment va ser consentida i voluntària

Una hora i mitja després de visionat de les imatges de les càmeres de seguretat de la discoteca, Dani Alves ha començat la seva declaració. L’acusat ha començat explicant la cronologia dels fets d’aquella nit i, com es preveia, ha posat en primer pla el consum de l’alcohol. “El dia 30 vaig quedar amb els meus amics per anar a dinar a la Taberna del Clínic. Vam arribar al voltant de les 14:30h de la tarda. Feia molt temps que no ens veiem i el dinar es va allargar. Vam beure cinc botelles de vi i una botella de whisky. Més o menys, jo vaig beure una botella i mitja de vi i diverses copes de whisky. Quan vam sortir del restaurant, vam anar al Nuba i vam fer una ronda de Gintònics. Per arribar allà vam anar en cotxe. Conduïa el Bruno perquè jo havia begut bastant i no podia conduir”, ha explicat.

Alves ha negat que ell decidís demanar el reservat 6, i ha dit que sempre li donaven aquella taula perquè no hagués de creuar la discoteca per anar al lavabo. L’acusat ha explicat que va començar a ballar amb la víctima i cada cop van enganxar-se més, fins que la noia li va “tocar les meves parts”. “Vaig veure que hi havia una atracció sexual”, ha dit, i va ser aleshores quan va decidir convidar-la al bany. Segons Alves, ella hi va accedir “sense insistir”. “Em vaig baixar els pantalons, em vaig asseure a la tassa del vàter, ella es va posar de genolls i em va començar a fer una fel·lació”, ha explicat el futbolista, que assegura que es va quedar tota l’estona en la mateixa posició i quan va haver ejaculat, va aixecar-se i li va demanar sortir del bany tot sol, abans que ho fes ella. A més, ha descartat que actués de manera violenta amb la noia: “No la vaig bufetejar ni li vaig agafar dels cabells per tirar-la a terra”. “No soc un home violent. Estàvem gaudint tots dos”, ha afirmat.

“Quan vaig pagar la indemnització a l’agost estava pràcticament arruïnat. Només em quedaven 50.000 euros al compte i tenia un deute amb Hisenda de mig milió d’euros”, ha reconegut el futbolista. Així ha acabat la seva declaració. Només ha respost les preguntes de la defensa. Moment en què ha rememorat el moment en què va saber que l’havien denunciat per agressió sexual. “Ho vaig saber per l’ABC. Quan em va arribar la notícia em va caure el món a sobre”, ha afirmat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)