Més futbol

La selecció espanyola guanya i jugarà els Jocs Olímpics (3-0)

La selecció espanyola ha aconseguit un triomf doble contra Països Baixos (3-0). Per una banda, s’ha classificat per a la final de la Nations League i per l’altra ha aconseguit el bitllet per als Jocs Olímpics de París.

El combinat de Montse Tomé, sense Alexia, ha estat superior a les neerlandeses. Salma Paralluelo ha estat la protagonista dels primers minuts amb una triple ocasió molt clara. En les dues primeres, ha xutat massa fora (8’ i 9’) i en l’altra s’ha topat amb Van Domselaar (23’). La més clara dels Països Baixos l’ha tingut Beerensteyn, però Cata ha tret un bon peu (17’). Espanya insistia i mereixia el gol i n’ha trobat dos abans del descans. El primer, una genialitat de Jenni, que ha fet un parell de croquetes dins l’àrea abans de marcar (41’). El segon ha portat segell blaugrana: centrada de Mariona des de l’esquerra i gol d’Aitana (45’).

Països Baixos ha tingut una mica més de presència en el segon temps i també ha disposat d’ocasions més clares, però no ha aconseguit entrar de nou en el partit. La blaugrana Vicky López ha debutat amb l’absoluta amb tan sols 17 anys. Una altra jugadora del Barça també ha estat protagonista en el tram final, ja que Ona Batlle, MVP del partit, ha tancat el triomf amb el 3-0 (77’).