Més futbol

Aitana i Mariona segellen la Nations League per a la selecció espanyola (2-0)

La selecció espanyola femenina continua sumant èxits. El combinat de Montse Tomé s’ha proclamat campió de la Nations League després de derrotar a França en la final disputada a La Cartuja de Sevilla (2-0) davant 32.657 espectadors. Un triomf amb clar segell blaugrana, ja que les dues golejadores han estat futbolistes del Barça: Aitana Bonmatí i Mariona Caldentey. Finalment, Alexia Putellas no ha saltat sobre la gespa malgrat formar part de la convocatòria.

El domini d’Espanya no ha estat tan aclaparador com el que va imposar contra Països Baixos en les semifinals del passat divendres, però les arribades han estat locals. Al 8’, Salma Paralluelo ha fregat el primer després d’una combinació entre Aitana i Mariona. Una altra culer, Irene Paredes, ha rematat al pal després d’un córner servit per Salma (26’). Passada la mitja hora, el primer. Com en les semifinals, Aitana ha aparegut des de la segona línia per batre la portera francesa i culminar una bona centrada d’Olga Carmona (32’). Encara abans del descans, Laia Aleixandri ha estat a punt de fer el segon en un córner.

En la represa, França ha començat un pèl millor i ha trepitjat l’àrea de Cata Coll, però el gol espanyol ha estat definitiu. Athenea ha enviat una centrada al punt de penal i Mariona ha creuat la pilota per fer el 2-0 (53’). Les de Tomé ja acaronaven el títol, si bé en el tram final la selecció francesa ha tingut més presència i Espanya s’ha desordenat. Malgrat el marcador, Montse Tomé no ha fet jugar a Alexia Putellas, que ni tan sols ha escalfat.

La selecció espanyola suma el segon títol del seu palmarès després del mundial aconseguit el passat mes d’agost. El proper repte seran els Jocs Olímpics de París.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)