3a divisió FEF

El Peralada té l’oportunitat contra el Vilafranca d’aferrar-se al play-off

3a divisió FEF. El conjunt dirigit per Àlex Marsal visita aquest migdia (12 h) el Vilafranca, penúltim en la taula

Els xampanyers visiten aquest migdia el camp del penúltim classificat, el Vilafranca. A només un punt de les posicions de promoció (a l’espera dels resultats de la resta) el Peralada té l’oportunitat d’aferrar-se a la zona de play-off si guanya avui al Penedès.

Amb 23 punts, el Vilafranca és el 17è classificat i fa cinc partits consecutius que no es troba amb la victòria, els quatre últims perduts. Dues setmanes enrere la directiva del club vilafranquí va cessar a l’entrenador Santi Triguero i ara ocupa el seu lloc a la banqueta David Vilajoana.

Els verds-i-blancs, en canvi, estan tranquils en sisena posició i amb 34 punts, lluny de les brases. Encadenen cinc partits sense conèixer la derrota i la victòria els podria situar en posicions de promoció. El tècnic xampanyer però, no podrà comptar per lesió amb Lluís Micaló, Pol Cuatrecases i Adrià Méndez, ni tampoc, per sanció, amb Pol Gómez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)