1a divisió

El Granada destitueix Alexander ‘Cacique’ Medina i contracta Sandoval

El Granada ha fet oficial la destitució del seu tècnic, Alexander Cacique Medina i la incorporació de José Ramón Sandoval com a substitut. L’uruguaià va fitxar pel conjunt andalús el passat 27 de novembre per substituir a Paco López, l’entrenador que havia aconseguit retornar a l’equip a la màxima categoria. En els quinze partits dirigint l’equip granadí, Cacique Medina només ha aconseguit una victòria –a casa contra el Cadis–, ha empatat quatre partits i n’ha perdut nou, un balanç molt pobre que deixa a l’entitat blanc-i-vermella amb un peu a segona, amb només catorze punts, a tretze de la permanència que marca el Celta (27 punts).

El Granada ha reaccionat ràpid i ja ha anunciat l’arribada d’un nou entrenador, José Ramón Sandoval, que ja va dirigir l’equip andalús al final de la temporada 2014/15 i durant les primeres 25 jornades de la 2015/16, les dues a la màxima categoria. El tècnic madrileny es trobava sense equip des del 2022.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)