3a divisió FEF

Tres punts per mirar ben amunt

L’Escala rep la visita avui a les 17h del San Cristóbal, quinzè classificat amb 30 punts, un rival directe dels empordanesos en la lluita per evitar perdre la categoria.

El conjunt dirigit per Aday Benítez vol continuar sumant per allunyar-se de la part baixa de la taula i, gràcies a la igualtat que hi ha a la categoria, apropar-se a les posicions de play-off. I és que, amb una victòria, els escalencs igualarien al Prat en el cinquè lloc, el primer equip que disputaria la promoció d’ascens.

De la mà de l’exjugador del Girona, l’Escala ha perdut només dos partits en les últimes dotze jornades aconseguint una sèrie magnífica de sis victòries i quatre empats a més de les dues ensopegades. La bona ratxa ha permès als d’Aday tenir coixí amb el descens i somiar en fer-la grossa a la part noble de la taula.

El San Cristóbal, amb més urgències, arriba al Nou Miramar després d’haver guanyar tres dels últims cinc partits i capgirar una tendència molt negativa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)