Territorial

El Barça guanya el clàssic i el derbi

MIC 2024. El Girona perd la final de la categoria U19 i avui es pot refer en la d’U18

El MIC 2024 va coronar ahir els primers set campions del torneig en una magnífica jornada de tarda dividida entre el municipal de Palamós-Costa Brava i Vilatenim, que van acollir més de 8.500 espectadors en total. El gran triomfador del dia va ser el Barça, que va guanyar els dos títols de categoria aleví en la tanda de penals, superant el Madrid i l’Espanyol en futbol 11 i futbol 7, respectivament. L’Andorra, en la categoria U13 i que avui disputarà dues finals més; l’Atlético, en la categoria U15; el Vila-real, en la categoria U19, i el Fontsanta Fatjó, en la categoria femenina, van ser els altres guanyadors del torneig.

A més, ahir es va celebrar la 10a edició del MICIntegra, destinat a esportistes amb altres capacitats i que va tenir la participació de 18 equips. Després de la jornada matinal a Vidreres, el FC Taina Sabadell va guanyar la final a Palamós.

La cloenda, avui

Avui es posarà el punt final de la 22a edició del torneig, que ha tingut una participació rècord, al municipal de Palamós-Costa Brava, on es jugaran les tres finals que resten. Seran les de categoria U14, entre l’Espanyol i l’Andorra (10 h); U16, entre el Girona i el Barça (11.15 h), i U18, entre l’Olympique de Marsella i l’Andorra. El Girona buscarà que hi hagi un títol gironí després de perdre ahir en la final U19 i en la semifinal U13.