3a divisió FEF

El Peralada es juga part de les aspiracions de fer ‘play-off’

El Peralada disputa avui a les 17h el seu partit corresponent a la jornada 28 del campionat de lliga, un enfrontament avançat que podria situar als xampanyers en la cinquena plaça, la primera posició de play-off, de manera provisional i afegir així pressió als seus rivals directes.

El conjunt dirigit per Àlex Marsal encadena el segon desplaçament en la lliga. Si bé va perdre en l’últim minut la setmana passada al camp del Vilassar, el tercer en la taula (2-1), avui intentarà refer-se de l’ensopegada per mantenir les aspiracions de fer la promoció contra una Pobla de Mafumet que no ha dit l’última paraula a l’hora de ser un del múltiples candidats a fer play-off. Els tarragonins són desens amb 36 punts, només un menys que el Peralada, setè, però a més tenen un partit menys, el que han de disputar al camp del Tona. Per tant, els de la Pobla de Mafumet podrien enganxar-se de ple en una lluita en la que hi ha dos representants gironins, el propi Peralada i l’Escala.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)