1a divisió FEF

Al Sabadell se li escapa el triomf al tram final davant el Terol (1-1)

1a divisió FEF. Els arlequinats surten momentàniament del descens tot i avançar-se amb un gol d’Astals a la primera meitat i veure com el conjunt aragonès, que encadena 11 jornades invicte a domicili, empata a les acaballes del partit

El Sabadell no passa de l’empat (1-1) a la Nova Creu Alta davant el Terol, rival directe en la lluita per la permanència que encadena 11 jornades invicte a domicili (2 victòries i 9 empats), i surt momentàniament de la zona de descens. Alastuey ha igualat les forces al tram final (83’) per neutralitzar el gol inicial d’Astals (25’).

La primera acció de perill ha caigut pel bàndol visitant, quan Borja Martínez ha rematat de cap una centrada de Pascual des de la banda dreta que Ortolà ha enviat a córner amb una bona intervenció (20’).

Marc Domènech ha protagonitzat la rèplica amb un xut ras que ha sortit desviat per poc (23’), però qui ha obert la llauna ha estat Astals amb una gran jugada individual pel carril dret. El futbolista format al planter sabadellenc ha superat dos rivals en conducció, amb autopassada inclosa, i a continuació ha picat la pilota per damunt del porter, Taliby, que s’ha precipitat molt en la sortida (1-0, 25’).

Ortolà ha posat una bona mà per aturar un potent xut llunyà de Pascual a l’inici de la segona meitat (57’), i Soto ha intentat doblar l’avantatge, sense èxit, amb una rosca que buscava el pal llarg (61’). Minuts més tard, Abde ha rematat per sobre del travesser des de dins l’àrea (67’) i a Vladys li han anul·lat un gol per fora de joc (69’).

L’empat que ha frustrat a la parròquia arlequinada ha arribat al tram final. En primera instància, Ortolà ha realitzat una gran aturada a boca de canó per evitar el gol de Gabarre, que havia rematat una centrada des de la banda dreta d’Ahn, però Alastuey, atent dins l’àrea, ha aprofitat el refús per enviar la pilota al fons de la xarxa (1-1, 83’).

El conjunt dirigit per Óscar Cano s’ha pogut endur els tres punts en el temps afegit, però Manel, sol i sense oposició al cor de l’àrea, ha desaprofitat una gran ocasió en rematar desviat amb el cap una precisa centrada d’Herrero des de banda esquerra (92’). L’últim intent, un xut des de la frontal de l’àrea de Marc Domènech, tampoc ha trobat porteria i s’ha perdut lleugerament per sobre del travesser (94’).

Els vallesans, que només han guanyat un dels darrers sis partits com a locals i sumen 34 punts, surten a hores d’ara del descens, si bé és cert que els seus immediats perseguidors, Real Unión i Tarazona, encara han de disputar els seus respectius enfrontaments de la jornada 31, i en funció dels seus resultats, el Sabadell podria mantenir-se en la zona vermella de la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)