1a divisió FEF

El Barça Atlètic s’ha de conformar amb l’empat al Johan (1-1)

Els de Rafa Márquez no passen de les taules davant l’Arenteiro gallec i veuen com el líder li guanya dos punts en la lluita per l’ascens directe

El Barça Atlètic empata davant l’Arenteiro (1-1) al Johan Cruyff i veu com el líder, el Depor, amplia la distància al capdavant de la taula fins als tres punts. Els gallecs han aconseguit igualar la diana inicial d’Olmedo després d’un servei de cantonada i s’han endut un punt de la capital catalana.

És un rival molt complicat l’Arenteiro, ho sabia bé el filial blaugrana per l’experiència del partit d’anada, i ho ha tornat a demostrar. Sòlid sense pilota, capaç de pressionar i d’esperar ben ubicat, amb ajudes constants i sense cap segon de relaxament. Capaç amb pilota, per mantenir-la i per transitar. Un conjunt treballat i molt complet. Li ha costat al Barça Atlètic trobar situacions clares de perill durant els primers compassos. Una excursió d’Mbacke des de l’eix de la defensa ha deixat a Percan molt a prop del primer.

Però ha hagut d’arribar, una jornada més, a pilota aturada. Una gran centrada d’Unai Hernández des de la cantonada ha trobat la rematada d’Olmedo, sol a l’interior de l’àrea. El primer del jove central de Manresa amb el filial. Encara abans del descans una rematada de Bernal ha acabat al pal després d’una errada del porter Brea, que ha saltat a la gespa per la lesió del titular. Un pal on també s’ha estavellat Moha poc després en un xut llunyà.

A la represa, una altra fusta. Un gran remat de cap de Percan en un córner ha impactat al travesser. Ha respost l’equip visitant, amb una bona fuetada que també ha topat al pal. I després de l’enèsim, el següent ha acabat en gol. Un córner dels visitants sobre l’hora de joc ha acabat amb l’empat de Manín. Ho ha intentat l’equip de Márquez a la recta final, però no ha aconseguit desfer el cadenat dels gallecs, que esgarrapen un bon punt del Cruyff.

Els blaugrana continuen sumant, però segurament han acabat amb la sensació de deixar anar dos punts que els distancien a tres del líder, el Deportivo de la Corunya, que no ha fallat. Però no hi ha derrota i els catalans tornen a demostrar una imatge molt competitiva. Tot continua obert quan resten set jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)