1a divisió FEF

El Cornellà perd per la mínima al camp del Real Unión (1-0)

El Cornellà ha perdut al camp del Real Unión per la mínima. Un gol al 65’ d’Alex Cerdà ha condemnat als de Gonzalo Riutort que no han estat eficaços de cara a porteria ni en crear ocasions de perill.

El partit al Stadium Gal ha començat dominat pels locals, que han estat els primers a crear perill i mantenir la possessió. Els bascos han tingut la primera en forma d’un xut alt d’Asier Benito, però, aviat els verds han dit la seva. Amb un xut de falta directe, Armando ha estavellat la pilota al pal dret, sorprenent al porter local, però la defensa l’ha tret amb avidesa. Asier Benito ha protagonitzat dues ocasions més que han acabat a les mans de Miño, i el conjunt de Guipúscoa ha mantingut força la possessió de la pilota, mentre el Cornellà, estava molt ben plantat i aprofitant els contraatacs. La mitja part ha arribat sense que cap equip aconseguís avançar-se al marcador i amb força interrupcions a partir de la mitja hora, que han fet baixar el ritme del partit.

A la represa, els dos conjunts han protagonitzat unes primeres ocasions sense èxit. Però arribats al minut 20, els locals han obert la llauna. Alex Cerdà amb una bona acció individual, entrant a l’àrea ell sol i amb un xut a l’esquerra i avall, ha deixat sense opcions a Miño. El partit ha seguit sense grans ocasions per cap dels dos conjunts. Els locals han sabut mantenir la pilota i els visitants no han sabut crear perill eficaç. A cinc minuts per acabar el temps reglamentari, els verds s’han quedat sense Soma, que ha marxat tocat i l’ha substituït Pedro Soma. Ni els últims deu minuts, ni els set de descompte, que han acabat sent nou, han estat suficients perquè els verds aconseguissin rascar un punt. Els de Gonzalo Riutort marxen amb les mans buides i amb una posició menys, perquè amb la victòria d’avui, el Real Unión, els roba la 12a plaça per dos punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)