3a divisió FEF

L’Escala en bona dinàmica, visita un Badalona amb millor ratxa

3a divisió FEF. El conjunt d’Aday Benítez tancarà aquesta tarda (17:30 h) la 28a jornada contra el quart classificat

Si els anxovencs volen estar en posicions de promoció d’ascens un cop acabi la lliga, hauran de rascar el màxim de punts d’aquestes últimes set jornades. Avui a la tarda (17:30 h), els homes d’Aday Benítez visiten el camp del Badalona, el quart classificat. Els escalencs arriben amb bona dinàmica, encadenant tres victòries, però els badalonins venen amb encara millor ratxa, perquè acumulen cinc triomfs consecutius.

Els locals acumulen 43 punts que els deixen com a quarts en la taula i compten amb un registre de 13 victòries, 4 empats i 10 derrotes. Tant la victòria com la derrota, els deixarien en la mateixa posició, perquè per sobre tenen el Vilassar de Mar a sis punts i per sota el Peralada a tres punts i havent jugat aquesta jornada, i seguint-lo, el Prat i l’Escala, amb 39 punts, que, tot i que guanyessin, no passarien al conjunt badaloní. El triomf, però, els faria encadenar la sisena victòria consecutiva, i els donaria més marge per assegurar-se mantenir la plaça de play-off per a quan s’acabi el curs d’aquí a set jornades.

L’Escala ja ha començat a somiar a jugar el play-off, i porta sumant de tres en tres, els tres últims partits. Els escalencs són els actuals setens, però encara poden posar-se en zona de promoció d’ascens aquesta jornada si aconsegueixen la victòria i el Prat, que té els mateixos punts, punxa. Ara, és el Peralada qui està en sisena posició, la primera de play-off, perquè va guanyar ahir al camp de la Pobla de Mafumet. Els escalencs són el conjunt més golejador i més golejat del grup, i després de l’embranzida que han agafat des de l’arribada d’Aday a la banqueta, no deixaran enrere l’oportunitat d’ascendir, per segon any consecutiu, a una categoria més. En l’anada al Nou Miramar, els escalencs van remuntar un 1-2, per convertir-lo en un 3-2 final. En aquell partit, dirigia Botxi Minic, que va fer de tècnic pont, després que Arnau Sala renúncies al càrrec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)