L’Olot supera la Rapitenca en un partit molt plàcid (4-0)

L’Olot ha tingut aquesta tarda un dels partits més plàcids del curs aconseguint la victòria contra la Rapitenca (4-0) en un partit que s’ha encarrilat per la via ràpida amb dos gols en els dos primers minuts. Amb el triomf els de Pedro Dólera continuen dotze punts per sobre de l’Hosptaler quan en queden només divuit en joc i comencen a fer càlculs per veure quan podran celebrar el títol de lliga i l’ascens a 2a divisió FEF.

Quan en prou feines s’havien jugat quaranta segons de partit ha arribat l’1-0, obra de Juvi que ha aprofitat l’assistència de Blázquez. Just després, en una segona acció d’una jugada a apilota aturada, Barnils ha fet la centrada i Perone, molt sol a l’interior de l’àrea, ha marcat de cap el 2-0 (2’). L’Olot no ha deixat de tenir ocasions en cap moment, i és que la Rapitenca ha donat moltes facilitats al darrere, però també és veritat que el guió podria haver estat diferent si la Rapitenca hagués aprofitat una de les dues grans ocasions que ha tingut. En el 13’ Mario, tot sol i amb Mourin ja batut, ha rematat al pal i en el minut 25 Mourin ha fet una gran intervenció per evitar el gol de Titi des de la frontal de l’àrea petita. Dos minuts després ha arribat la sentència. Marc Mas, que no podia faltar a la cita, ha marcat des de l’àrea petita després de l’assistència de Pedro del Campo, que ha aprofitat el rebot d’una bona jugada de Terma.

Amb el 3-0 el ritme del partit ha decaigut. Marc Mas ha tingut una bona oportunitat per fer el quart abans del descans, i ja en la segona part Forés (46’), Terma (52’) i Maynau (57’) també haurien pogut un 4-0 que ha acabat arribant en els minuts finals en una acció individual de Pablo Ufano (85’)