3a divisió FEF

El Girona B no troba l’efectivitat al camp del cuer (0-0)

3a divisió FEF. El filial, en inferioritat numèrica durant l’última mitja hora llarga per l’expulsió d’Antal, no pot convertir cap de les ocasions generades i acaba patint per sumar un punt a Castelldefels

El Girona B no troba porteria i no passa de l’empat a Els Canyars davant el Castelldefels, cuer del grup 5 de tercera FEF. És la quarta jornada que l’equip encadena sense perdre a domicili (una victòria i tres empats), on només suma 9 gols en 14 enfrontaments. L’extrem Jastin ha tornat a jugar un partit amb el filial un any després, aprofitant l’aturada de la primera divisió per la disputa de la final de la copa.

Els de Sergi Mora han dut la iniciativa a la primera meitat. Sarasa ha registrat la primera rematada entre els tres pals amb un xut des de fora l’àrea aturat pel porter local, Antonell (5’). Carles Garrido, el màxim golejador blanc-i-vermell (12), és qui s’ha mostrat més incisiu. El davanter ha finalitzat fins a tres ocasions. En la primera, no ha pogut connectar bé amb la centrada d’Almansa (16’). Minuts més tard, el seu xut encreuat s’ha perdut per línia de fons després de ser habilitat per una passada a l’espai de Miguel (41’). L’últim intent, de tisora, ha arribat després d’una nova incursió d’Almansa per la banda esquerra (45’). La més clara dels locals l’ha tingut Kilian, que no ha arribat a rematar una centrada al segon pal per ben poc (39’).

La primera oportunitat del segon temps ha estat per a Almansa, molt participatiu pel carril esquerre. El seu xut l’ha tret Blasco pràcticament sobre la línia (55’). A continuació, els visitants s’han quedat amb 10 homes per l’expulsió d’Antal, que ha vist la segona groga (58’). Garrido ha continuat intentant-ho, primer amb una volea (62’) i després amb un nou xut encreuat (70’), però l’atacant cedit pel Cornellà no ha pogut ampliar els seus registres golejadors i ha acabat sent substituït per Dawda (74’).

En un tram final tens, el porter dels gironins, Juanvi, ha hagut d’intervenir per assegurar l’empat amb una bona mà per evitar el gol de Gerbolés (87’) i també per aturar la rematada de cap de Marimón (89’).

Amb aquest resultat, el Girona B queda provisionalment 4 punts per sobre del descens, si bé és cert que la Rapitenca, equip que marca la zona vermella, té dos partits pendents de disputar; el d’aquesta tarda a Olot (17h) i l’ajornat davant el Mollerussa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)