Champions

Estat Islàmic amenaça d’atemptar durant els partits de Champions

Estat Islàmic hauria amenaçat amb atacs terroristes durant els partits de quarts de final de la Champions League, que comencen aquest vespre al Santiago Bernabéu, amb el Real Madrid-Manchester City, i l’Emirates Stadium de Londres, amb l’Arsenal-Bayern. Demà hi ha el PSG-Barça i l’Atlético de Madrid-Borussia Dortmund.

La Fundació Al-Azaim i Sarh al-Khilafah, mitjans no oficials afins als gihadistes, comparteixen imatges en què s’amenaça els estadis on es disputaran els duels de quarts de final. Són partits –a Madrid, dos en només 24 hores– considerats d’alt risc i que ja es preparen amb fortes mesures de seguretat. Segons la delegació del govern espanyol a Madrid, 1.900 efectius –entre policies, membres de protecció civil, bombers, Creu Roja i vigilants de seguretat– formaran l’operatiu del Madrid-City, i 1.275, l’Atlético-Dortmund. L’amenaça d’Estat Islàmic podria fer decidir el govern espanyol a accentuar les mesures de seguretat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)