3a divisió FEF

L’Escala perd a l’Hospitalet i l’Olot haurà de ser campió al camp (1-0)

L’Escala ha perdut en la seva visita al camp de l’Hospitalet (1-0) i l’Olot haurà de guanyar-se damunt del terreny de joc el títol de lliga. Amb la victòria del seu perseguidor contra els d’Aday Benítez, els olotins necessiten sumar com a mínim un punt contra el Tona al municipal d’Olot per guanyar el sisè títol de tercera de la seva història i pujar directe a segona FEF.

La primera part ha estat igualada amb l’Escala sent valent i gaudint d’una ocasió immillorable amb una jugada de Xumetra que ha acabat en gol però que el col·legiat ha anul·lat per un fora de joc dubtós (10’). L’Hospitalet ha pressionat i gaudit d’ocasions clares però la falta d’encert i la bona actuació d’Isaac Vila ha impedit que el resultat es mogués.

En la segona part, el conjunt del Baix Llobregat ha estat superior i ha gaudit de més arribades fins que Ton Alcover ha encarat Isaac i l’ha superat amb un xut fort i imparable (66’). L’Hospitalet ha pogut sentenciar amb un reguitzell d’ocasions força clares que Isaac ha pogut aturar però l’Escala no ha dit l’última paraula i en el 85, a través d’una falta directe, Aparicio ha estavellat una pilota al pal dret d’Aliaga que podia haver significat l’empat, un puntàs d’or per als escalencs i, de retruc, el títol de lliga i l’ascens directe per a un Olot que haurà d’aconseguir-ho damunt del terreny de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)