Més futbol

1a CATALANA

L'expulsió passa factura

El Tortosa trenca la bona ratxa i no passa de l'empat al seu camp

L'Olesa, amb un jugador més, va fer l'1-1 a cinc minuts del final

El Tortosa es va quedar a les portes de la victòria i es va haver de conformar amb un punt que, no obstant això, va fer justícia al mèrit dels dos equips. Malauradament, el gol dels visitants va arribar de la pitjor manera: a cinc minuts del final, i precedit de l'expulsió de Joan Pérez. Els blanc-i-vermells van rebre al municipal un dels equips que millor futbol practica de la categoria, i això es va traduir en un partit força entretingut i que va tenir una part per a cadascú. El Tortosa va sortir amb les idees clares i va avançar-se en el minut 10 amb una rematada d'Accensi. L'encert del porter visitant va ser decisiu per evitar que els de Camarero ampliessin la diferència. L'Olesa, que amb prou feines havia aparegut en la primera part, es va apoderar del domini territorial i de mica en mica va anar diluint el Tortosa, que renunciava a la pilota.

A deu minuts del final, un cop de colze de Joan Pérez a un jugador visitant li va costar la segona groga. Aquest fet va ser decisiu, i instants després una rematada creuada de Manolo va significar el gol de l'empat.

TORTOSA
1
OLESA
1
TORTOSA:
Alfonso, Aleix Masdéu (Curto, 78'), Joseph, Maikel, Joan Pérez, Clua, Joan Fontanet (Roda, 85'), David, Àlex Accensi (Toni, 82'), Cristian Ventura i Albert Arnau.
OLESA:
Cuca, Guarc, Arguisuelas, Uri, Àlex Ros, Pité, Manolo, Sergi Soler, Peque, Fran Rubio i Nogareda (Pedro, 81').
GOLS:
1-0 (10') Àlex Accensi. 1-1 (85') Manolo.
ÀRBITRE:
Company Jiménez.
T.G.:
Al local Joseph i al visitant Uri.
T.V.:
Doble amonestació al local Joan Pérez (80').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)