1a femenina

SUPERLLIGA FEMENINA

El Nàstic femení vol plantar cara en la segona fase

El Nàstic va tancar diumenge la primera fase perdent amb contundència al camp del Barça, un 13-0 que iguala la pitjor derrota de les grana en la màxima categoria. El curs passat, el de l'estrena en la superlliga, el Nàstic va caure per idèntic resultat al camp de l'Espanyol. Les grana ha sumat tres punts en la primera fase (6 gols a favor i 63 en contra) i ara, en la segona, lluitarà per no baixar i continuar el curs que ve en la superlliga, que estrenarà format amb divuit equips.

La segona fase de la superlliga femenina començarà el 6 de gener –el calendari se sabrà dijous– i es dividirà en tres grups. En l'A hi haurà els equips que lluitaran pel títol i que ja han accedit a la copa: l'Espanyol, el Barça, el Sant Gabriel, el Rayo, l'Athletic, l'Atlético, la Real Sociedad i el Transportes Alcaine. La resta d'equips –és el cas del Nàstic, últim del grup B– queden enquadrats en dos grups nous, el B i el C. El Nàstic, que formarà part del B, intentarà evitar les places de descens, les quatre últimes, i tindrà com a rivals l'Oviedo Moderno, el Reocín cantàbric, l'Eibar, el Llevant, el Torrejón, el Huelva i el Màlaga. En l'altre grup hi haurà set equips i en baixaran tres. Els tres primers de cada un d'aquests dos grups accediran a la copa.

Tot i l'últim lloc, l'entrenadora del Nàstic, Ivet Martínez, valora positivament la primera fase perquè «s'han millorat els registres de gols respecte a l'any passat i s'ha aconseguit el primer triomf». Martínez es queda amb el bon gust de boca dels partits contra el Sant Gabriel, el Llevant i el València. En la segona fase, l'objectiu és plantar cara i no renunciar a donar sorpreses. Evitar el descens serà més complicat.


El Nàstic va tancar la primera fase igualant la pitjor derrota i ja sap els rivals de la segona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)