Més futbol

SELECCIÓ

Jordi Alba i Bruno, vetats pel València, no podran jugar el 28-D amb Catalunya

La decisió va ser aprovada pel consell d'administració del club

Johan Cruyff donarà la llista oficial de convocats per al partit entre Catalunya i Hondures dilluns vinent. Si no hi ha cap sorpresa d'última hora, però, el seleccionador català ja pot anar esborrant dos noms que tenien molts números de formar part de la convocatòria. Els catalans Jordi Alba i Bruno Saltor no seran el dia 28 de desembre sobre la gespa de l'Estadi Olímpic Lluís Companys. El motiu, la negativa del València d'alliberar els seus jugadors per disputar cap mena de partit per Nadal amb la seva selecció. Això és el que va aprovar dimecres al vespre el consell d'administració del club valencianista.

Bruno, un fix al València al lateral dret, ja va formar part de la llista de Cruyff ara fa un any contra l'Argentina. Jordi Alba, per la seva banda, va ser convocat el 2008 per Pere Gratacòs per jugar contra Colòmbia, al Camp Nou.

Aduriz no jugarà amb el País Basc.

Jordi Alba i Bruno no són els únics vetats. Aduriz, per exemple, no podrà jugar el 29-D amb la selecció basca contra Veneçuela a San Mamés i ahir va parlar sobre això: «Tinc un deure amb aquest club i he d'acceptar les seves decisions. No puc fer gaire cosa més.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)