1a femenina

SUPERLLIGA FEMENINA

L'Espanyol femení torna al camí de la victòria

L'Espanyol es refà de l'empat de la primera jornada i no té cap mirament amb l'Athletic

El femení de l'Espanyol va redimir-se ahir del sorprenent empat de dijous al camp del Sant Gabriel golejant l'Athletic amb un contundent 4-0, que podria haver estat una mica més ampli si les jugadores de l'Espanyol haguessin estat més encertades de cara a gol.

Des del primer moment es va veure que les jugadores d'Òscar Aja eren superiors a les del rival. Poc després de la mitja hora, Erika va aprofitar una centrada de Willy per recollir una pilota solta a l'àrea petita i inaugurar el marcador. A partir d'aquí, les locals es van sentir molt a gust sobre la gespa. Willy, dos minuts més tard, va ampliar l'avantatge (34') i després de la represa Erika i Meseguer van arrodonir la golejada.

ESPANYOL
4
ATHLETIC
0
ESPANYOL:
Mariajo, Torrejón, Willy (Ane, 73'), Vilanova, Gimbert (Lara, 73'), Monforte, Meseguer, Alexia (Mèrida, 52'), Erika, Vero i Pereira (Sonia, 73').
ATHLETIC:
Ainhoa, Marta Moreno, Nekane, Tzibi (Manu, 84'), Murua (Itxaso, 70'), Iraia, Olabarrieta, Ibarra, Flaviano (Beristain, 70'), Saioa i Guru (Pau, 86').
GOLS:
1-0 (32') Erika. 2-0 (34') Willy. 3-0 (59') Erika. 4-0 (69') Meseguer.
ÀRBITRE:
Carlos Gallardo.
T.G.:
A Monforte, de l'Espanyol, i a Marta, Tzibi i Guru, de l'Athletic.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)