Un altre final sagnant per al Reus (1-1)

Una errada defensiva permet al Balaguer igualar en el temps afegit

L'àrbitre no xiula un clar penal i encén els ànims dels reusencs

ENTRENADOR DEL REUS
«No hem jugat gaire bé. Amb el resultat a favor teníem el partit controlat, però en dues jugades se n'ha anat en orris»
«El penal és clar, però guanyem o perdem per culpa dels àrbitres»
Lluís Elcacho
ENTRENADOR DEL BALAGUER
«Hem tingut algunes accions molt clares per marcar. Només ens ha faltat la definició»
«L'empat és un just premi a la feina que hem fet»

El Reus continua amb greus problemes per guanyar partits. Quan no és l'encert de cara al gol, són les errades arbitrals. I si no, es pot culpar, simplement, la mala sort o els astres. Ahir, va ser una combinació de tot plegat. Contra un Balaguer molt combatiu, els roig-i-negres van tenir la victòria a la mà, però per tercera vegada consecutiva a casa, es va escapar en el temps afegit. En aquesta ocasió, va ser per una errada defensiva de Sangrà i Ferran que va aprofitar el visitant Genís per batre Ángel, uns minuts després que el col·legiat no assenyalés un clamorós penal a Taranilla que hauria pogut suposar el 2-0.

Tot i els contratemps, el Reus no va estar fi, en part gràcies al plantejament del conjunt lleidatà. El Balaguer va sortir amb molta intensitat, pressionant i lluitant totes les pilotes, cosa que va dificultar el joc de creació del Reus, que va abusar de les pilotes llargues. En aquest context, va debutar l'últim fitxatge, Sergio León, que va donar bones sensacions tot i una evident falta de compenetració amb l'equip. Es va oferir molt, sobretot en la primera part, i va encarar en diverses ocasions el seu marcador. En el primer temps, els de Santi Castillejo van tenir alguna ocasió més que el seu rival, tot i que la més clara va ser una centrada xut del visitant Genís que Benet va estar a punt de convertir en gol.

En la segona part, el Balaguer va tenir les primeres ocasions a través d'Adrià Fernández, que va tenir un parell d'un contra un amb Ángel. Però en una acció embolicada, Xavi Marquès va avançar el Reus. Això va animar els locals, que haurien pogut sentenciar abans que la sort els tornés a girar l'esquena.

Santi Castillejo

REUS
1
BALAGUER
1
REUS:
Ángel, Edu Vives, Ferran, Sangrà, Roberto, Marquès, Álvaro, Efrén (Masqué, 45'), Taranilla, Chumbi (Manolo González, 81'), i Sergio León (Dani Argilaga, 61').
BALAGUER:
Nogués, Pons, Giribet, Egea, González, Benet (Arago, 89'), Genís, Ciruela,Manu Sosa (Figueres, 73'), Adrià Fernández i Esteve (Tenorio, 69').
GOLS:
1-0 (69') Marquès. 1-1 (92') Genís.
ÀRBITRE:
Pablo Querol.
T.G.:
Als locals Edu Vives, Efrén i Marquès; i als visitants Pons, Benet, Genís i Adrià Fernández.