Més futbol

Victòria i superioritat per esvair qualsevol dubte

El Lloret va aconseguir una nova victòria (la divuitena de la temporada), aquesta vegada a costa d'un combatiu La Jonquera (2-1). Els visitants es van avançar gràcies a un gran gol d'Eladio. Els lloretencs, però, van poder empatar abans del descans i ja en la segona part, Àngel culminaria la remuntada amb el 2-1 definitiu. El Lloret suma 55 punts, setze més que el segon classificat, el Ripoll.
LLORET
2
LA JONQUERA
1
LLORET:
Prado, Sergi, Marc Soler (Chaves), Chema, Manel Pujadas, Batllosera (Jordi Valls), Cuenca (Alberto), Riky, Ribas (Àngel), Dani Cuerva (Marcos) i Pecci.
LA JONQUERA:
Tibu, Busó, Jiménez, Damió, Andrés (Manel), Quintana (Fernando), Karim, Hernández, Txiki, Marquitos i Eladio.
GOLS:
0-1 (41') Eladio. 1-1 (44') Ribas. 2-1 Àngel (71').
ÀRBITRE:
Tomé Moreno.
T.G.:
Als locals Marc Soler i Jordi Valls; als visitants Damió, Andrés, Karim i Marquitos.