Girona

El coixí de seguretat del Girona

Una victòria a El Alcoraz allunyaria molt el Girona de la zona calenta

De 12 partits a casa, l'Osca n'ha perdut dos i ha encaixat només set gols

Agné deixa fora Chechu i podria situar a dalt Despotovic i Kiko Ratón

El Girona transita per aquella ratxa tan esperada, que va alçar el teló coincidint amb l'arribada del 2011. La sèrie (12 punts de 18) és notable, però hauria pogut ser extraordinària si no s'hagués escapat alguna victòria que semblava al sac. Tot i això, sumar de manera tan continuada ha permès a l'equip anar engrandint un coixí respecte als llocs de descens (7 punts) que tindrà dimensions de matalàs si els d'Agné són capaços d'estacar avui la segona victòria lluny de Montilivi.

No és un estadi senzill, El Alcoraz. Dels dotze partits que s'hi han jugat, només el Salamanca (0-1) i el Celta (1-2) s'han endut els tres punts. Hi ha hagut molta igualtat –set empats– i pocs gols. La fiabilitat defensiva dels aragonesos a casa (7 gols encaixats) és tan alta com el rendiment que han tret als pocs gols que han celebrat davant el seu públic (amb només 9 dianes han sumat 16 punts. «Al darrere estan molt ben organitzats i en atac tenen tres cosetes molt clares», puntualitza Agné.

Com cada setmana, l'onze és un secret que el tècnic del Girona no esbombarà fora del vestidor fins que l'àrbitre li ho demani, una hora abans del partit. La sorpresa de la llista va ser l'exclusió de Chechu, que s'ha quedat a Girona. Tot indica que Agné tornarà a confiar en la parella Despotovic-Kiko Ratón que tan bon resultat li va donar fa quinze dies a Tenerife (dos gols del serbi i un del canari) i que Peragón assumirà el rol de revulsiu. Sense Chechu, Moha surt amb avantatge per ocupar el carril esquerre (Jandro passaria a la dreta). En defensa, tot sembla clar menys la parella de Tortolero (Serra té més números, però també Noguerol).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)