Més futbol

No perd temps: Llauradó, en campanya

L'excandidat a la presidència del Barça no va assistir a l'assemblea però va confirmar que serà candidat en un dinar amb 170 clubs

Dels tres previsibles candidats, Jaume Llauradó no es va deixar veure a l'assemblea, però va organitzar un dinar típic de campanya al port olímpic. Allà l'excandidat a la presidència del Barça va fer públic que es presentarà i va mostrar força envoltant-se de 170 clubs. «Em presento perquè m'ho ha demanat gent que estimo molt. El primer que m'ho va demanar va ser Ramon Cugat. Després Campoy, Roche i molts presidents de club. Al final em van fer entusiasmar. És un projecte que val la pena», van ser les seves primeres paraules.

L'impulsor de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes va fer una lectura de les coses que creu que no s'estan fent bé en la FCF, entre les quals va destacar la mala gestió de la mutualitat, una incompleta i en certs punts errònia reforma del futbol de base i el fet que l'organisme sigui un club privat. «Em sembla absurd que per ser membre de la junta hagis de ser president o vicepresident d'un club. És absurd que si el president de La Caixa vol anar en una candidatura, no ho pugui fer», va criticar. On va posar més èmfasi, però, va ser en l'aspecte econòmic, i va situar el forat de la federació «en més de 3 milions d'euros». «Això ho puc assegurar. I per cert, no us creieu qui vagi dient que té el suport d'un partit polític o el govern. No és cert», va advertir.

Llauradó va presentar algunes de les persones que l'acompanyarien en cas de ser president: l'economista Álvaro Echevarría duria el control de les finances, Pitu Subirà (president de l'Atlètic Segre) s'encarregaria del futbol de base de la federació i Deborah Cugat, filla del doctor Ramon Cugat, dirigiria la mutualitat. Finalment, el futur candidat va desmentir que tingui una malaltia: «Estic fent quimioteràpia des de fa quatre mesos, però és una quimioteràpia preventiva.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)