Girona

2a DIVISIÓ A. GIRONA

El Recreativo és incapaç d'espolsar-se l'amenaça del pou

El segon tècnic del curs no ha revifat l'equip amb més empats

Les expectatives i les exigències de l'entorn i l'afició del Recreativo s'han anat rebaixant. Després de tres campanyes seguides a primera, el curs passat ja va haver de començar a assumir la realitat d'un club de segona A sense els recursos dels més forts. La pressió s'hi ha mantingut, però de mica en mica s'ha anat instal·lant la resignació. Ja no és qüestió de veure lluny tornar a primera, sinó que l'amenaça és el descens.

El gran mal del Recre és la dificultat per guanyar partits. N'ha perdut vuit (un més que el Girona), però és el que més empats acumula (14), contra el Ponferradina i Las Palmas (12) i l'Elx (11). En tot el curs, ha guanyat tants partits com el Girona les últimes cinc jornades. Li costa moltíssim veure porteria i, com ja li va passar la temporada passada, troba a faltar un golejador. De fet, el seu pitxitxi és el pivot Jesús Vázquez, amb quatre gols. Les xifres dels davanters són pobríssimes.

«Que no passi res».

És el desig que va expressar el davanter Juan Villar –autor dimecres del seu primer gol amb el Recre– i un senyal que la continuïtat de Carlos Ríos perilla en funció del resultat contra el Girona. Exentrenador del filial, Ríos va assumir (fent tàndem amb l'exjugador Juan Merino) el relleu de Pablo Alfaro, acomiadat després de la vuitena jornada i d'haver fet només quatre punts. Del canvi a la banqueta i fins al parèntesi de Nadal, l'equip va encadenar nou jornades sense perdre. El 2011, però, els de Huelva han tornat a frenar, amb dos triomfs, quatre empats i quatre derrotes.

En el mercat d'hivern, el Recre va fitxar Asen (Albacete), el lateral Manu Micó (Oriola) i dos joves jugadors ofensius del filial del València, Borja Granero i Kike Tortosa. Cap dels tres últims, però, no ha debutat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)