Sabadell

Units pel terme ‘renovació'

Sabadell-Barça B. La voluntat és que tots dos continuïn, però encara no hi ha cap confirmació oficial

Lluís Carreras i Eusebio Sacristán comparteixen filosofia futbolística –tots dos han mamat a can Barça del segell Cruyff– però darrerament els uneix també el concepte renovació, molt de moda. En espera de qualsevol confirmació oficial, i sempre que no hi hagi cap sorpresa de les grosses, s'espera que tots dos perllonguin la seva relació contractual amb el Sabadell i el Barça una temporada més. De fet, Eusebio té contracte d'1+1 i si el club no diu el contrari seguirà, tal com ell mateix es va encarregar de recordar ahir: “Tinc dues temporades signades, i tot i que hi ha una clàusula que permet renunciar al segon any, només puc dir que des del club se m'ha transmès que estan contents amb la meva feina”, sosté. La renovació de Carreras, tot i que des del club també es confia que continuï, està més oberta. El president Joan Soteras va afirmar aquesta setmana a Ràdio Sabadell que el tècnic té l'oferta de renovació sobre la taula des de fa dos mesos i ahir el de Sant Pol de Mar, en declaracions a la mateixa emissora, va afirmar que hi ha bona predisposició per part de tothom, però no va voler parlar de terminis: “Les coses s'han de fer ben fetes i sense presses”, explicava.

Respecte al partit, Carreras va dir ahir: “Sabem com juga el Barça B i haurem d'adaptar alguns aspectes del nostre joc, com ara mirar de jugar amb més velocitat que ells i tancar molt bé els espais.” “Tenen molts punts forts i fallen en molt poques coses. Un 80% de la plantilla d'aquell vestidor jugarà a primera d'aquí uns anys”, afegia. El de Sant Pol de Mar afirmava també que s'espera un partit ben diferent al de la primera volta: “No crec que el partit d'anada serveixi de referència. Serà un partit obert, perquè tots dos busquem la victòria.” Una idea que comparteix Eusebio, que també creu que el partit no s'assemblarà al de fa uns mesos al Mini: “En el partit de la primera volta nosaltres estàvem en construcció i no teníem la consistència ni la seguretat actuals.” “El Sabadell venia de la inèrcia de l'ascens, amb un joc alegre i atrevit, i després de passar una època complicada amb força partits sense guanyar, ara torna a tenir bones sensacions, però estem preparats per fer un bon partit”, diu.

EUSEBIO SACRISTÁN

El Sabadell torna a tenir les bones sensacions d'inici de curs, però estem preparats per fer un bon partit
Hi ha una clàusula per renunciar en el segon any, però només puc dir que el club m'ha transmès que estan contents amb la meva feina
El Barça B té una plantilla molt bona i el 80% de jugadors d'aquell vestidor estarà a primera d'aquí a uns anys
Les coses s'han de fer ben fetes i sense presses [en resposta a les paraules de Soteras afirmant que el club li ha presentat l'oferta de renovació fa dos mesos]
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)