Sabadell

Fase de maduresa

Sabadell. El conjunt arlequinat ha demostrat diversos registres en els últims partits i a partir d'unes lectures més positives del joc, l'equip ha anat sumant punts fins assolir la tranquil·litat

Per poder renéixer i estabilitzar-se a la classificació després de tretze partits sense guanyar cal una gran fortalesa mental. El Sabadell n'ha fet gala al llarg dels últims partits d'ençà que va guanyar còmodament el Xerez i el Vila-real B a casa.

En aquestes últimes jornades l'equip ha demostrat una millor lectura en els partits fet que l'ha portat a obtenir resultats insòlits. Com ara guanyar per dos gols de diferència (al Xerez i el Vila-real B, cosa que mai abans havia passat a la temporada), guanyar rivals importants a la Nova Creu Alta, com ara el Deportivo, i plantar-los cara també a domicili, com ara l'Hèrcules.

“Hem après a llegir millor els partits. Juguem amb dos registres i els jugadors els saben interpretar”, afirma Lluís Carreras sobre l'estil del seu equip que ha anat variant al llarg de les jornades. “Quan tens la pilota el rival s'acaba desajustant. Estem acostumats a tenir la pilota, però també intentem ser directes”, explica el tècnic del Sabadell

Dos registres

Precisament aquests dos registres que comenta Carreras han estat molt necessaris perquè l'equip pogués amarrar bé els punts en determinats partits. El Sabadell últimament sap jugar amb la pilota als peus però també és capaç de fer-ho més llarg tot buscant els contraatacs. “No tinc la sensació que generem perill només a partir de la possessió de pilota”, analitza l'entrenador: “Ho fem a partir de la possessió però també buscant pilotes llargues en diagonal als extrems”, afegeix.

L'arribada d'Antonio Hidalgo, important aportació des de la segona línia i la d'homes ràpids com Ezequiel han dotat als arlequinats de més alternatives en aquest sentit.

Estem acostumats a tenir la possessió de pilota, però de vegades també som més directes
Lluís Carreras
tècnic del sabadell
Hem après a llegir millor els partits. Juguem amb dos registres i ha arribat un punt que els jugadors els saben interpretar

Quatre victòries per assegurar la permanència

Amb 36 punts, en la zona mitja de la classificació i tenint en compte que la salvació aquest any estarà molt més barata que de costum, al Sabadell li queden unes quatre victòries per assegurar l'objectiu de la permanència. 12 punts dels 42 que encara queden de competició que els farien arribar als 48 i que donarien la tranquil·litat per poder planificar amb més temps la temporada 2012/13.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)