Sabadell

Condemnats a entendre's

Sabadell. El Sabadell i Lluís Carreras negocien encara la renovació del tècnic. El president, Joan Soteras, és optimista encara que reconeix que els separen unes “diferències econòmiques”

“El Lluís i el Sabadell estem condemnats a entendre'ns i si ell té ganes de quedar-se i nosaltres volem que es quedi, que realment és així, acabarem entenent-nos.” Així parla Joan Soteras sobre la continuïtat o no de Lluís Carreras a la banqueta del Sabadell.

Actualment, les dues parts estan negociant el contracte per a l'any vinent, encara que el tècnic no té pressa per arribar a un acord amb el Sabadell. Malgrat això, hi ha el convenciment per part del club que Carreras acabarà sent l'entrenador per a la temporada 2012/13 “Si no passa res greu, el Lluís serà l'entrenador del Sabadell”, reconeix Soteras. “Crec que acostarem posicions, ens hem d'arribar a entendre i si arriba un punt que la cosa es posa molt complicada i molt difícil tampoc passa res”, afegeix.

I és que ara mateix el que separa les dues parts són unes “discrepàncies econòmiques” que el mateix president considera “lògiques”. “Ell lluita pel que és seu i nosaltres pel que és nostre. És completament normal.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)