Sabadell

Pocs davant del perill

Lluís Carreras podrà comptar amb seguretat per al partit de demà contra el Còrdova només amb tres defenses: Bermudo, Olmo i Toni Lao

Al mèrit que té el fet de tenir la salvació a la mà en aquests moments de la temporada i de fer un dels futbols més atractius de la categoria, el Sabadell a més se li ha de sumar les condicions amb les quals ho està fent. El conjunt arlequinat ha passat tota la temporada patint de valent per les lesions. I demà, Carreras encara té un autèntic maldecap perquè els arlequinats han de fer el més difícil encara: jugar en un dels camps més difícils de la categoria sense gran part de la línia defensiva disponible.

I és que ahir, en l'entrenament de recuperació que van fer els homes de Lluís Carreras –el tècnic no hi va ser perquè va acompanyar, juntament amb Xavi Roca, Agustín i Joan Soteras, Ian Mackay a l'enterrament de la seva mare– a la ciutat esportiva Olímpia després del partit de dijous contra un combinat equatorià, només es va poder veure dos defenses: Toni Lao i Bermudo. La resta van treballar, però ho van fer a part a la Nova Creu Alta amb el recuperador o bé al gimnàs. Ni Redondo, ni Òscar Ramírez, ni Pablo Ruiz, ni Olmo es van exercitar amb el grup i els tres primers són dubte per jugar demà a Còrdova. Avui se sabrà exactament l'abast dels problemes físics de tots tres jugadors i si el tècnic haurà d'inventar per reestructurar la línia defensiva.

Moment menys idoni

Perquè en els pitjors dels casos a les baixes d'Òscar, Redondo i Pablo Ruiz se li han de sumar per sanció la d'Agustín i Juanjo, que va actuar fa quinze dies a Alcoi de central. Tot plegat deixaria disponible a la rereguarda Bermudo, l'incombustible Toni Lao, Samuel i Olmo per al difícil partit contra el Còrdova.

Perquè l'Arcángel i el Còrdova no són els millors rivals per tenir problemes defensius. En primer lloc pel recital ofensiu que va donar a la Nova Creu Alta en la primera volta i en segon lloc perquè el seu camp és un dels més difícils de la categoria.

Ratxes encreuades

Els números ho demostren, ja que a l'Arcángel el Còrdova només ha perdut un partit en tota la competició. El seu estadi és juntament amb Riazor i el Juegos Mediterráneos el millor aliat per als locals.

El Sabadell, per tant, anirà a trencar la seva mala ratxa de resultats a domicili, on només ha guanyat dues vegades –l'última contra el Barça B en la jornada 6– en un escenari gens propici i amb tots els factors en contra, alineació inclosa. “Nosaltres, com sempre anirem a trencar la nostra mala ratxa”, afirmava Aarón Bueno en la mateixa línia que Redondo: “Sabem que és un equip complicat que juga molt bé al futbol i cal sortir a guanyar perquè ni de bon tros ens conformem amb un empat.”

LAO I BERMUDO

Els dos laterals són els únics defenses que ahir es van entrenar amb el grup

SAMUEL

El migcampista haurà de ser reconvertit a l'eix de la defensa per la baixa de Juanjo

PABLO RUIZ

El central no arribarà al partit de demà per culpa de la sobrecàrrega

El dia de l'aplec, Port Aventura serà arlequinada

El Centre d'Esports ahir va engegar una campanya per al dia de l'Aplec de la Salut, –el 15 de maig– per la qual posarà facilitats a socis i aficionats del Sabadell per anar a Port Aventura. L'acord –que s'emmarca en les diverses activitats socials que està fent el club a la ciutat–, entre l'entitat vallesana i aquest parc d'atraccions farà que els aficionats i socis del Sabadell puguin comprar una entrada per 25 euros per als socis i 28 per als no socis amb l'afegitó opcional dels 10 euros del viatge en autocar. “El nostre desig és que hi hagi entre 4.000 i 5.000 seguidors del Sabadell”, va declarar el gerent del Sabadell, Xavi Monclús, que va comparar aquesta iniciativa amb “El dia dels periquitos a Port Aventura”, una acció social molt similar que engega l'Espanyol el mes de setembre: “Tant de bo puguem arribar a les xifres que sol tenir l'Espanyol. És un club que socialment és una referència per molts aspectes”, va afegir Monclús.

Preparant-se per als requisits de la lliga

Amb la permanència gairebé al sarró, la gerència del club s'està preparant ja per a les reformes que ha de fer el Sabadell per a l'any vinent a l'estadi. “Ja ha vingut gent de la lliga a visitar-nos pel tema de les localitats”, va dir Monclús que va repassar tot allò que és prioritari per estar preparats per les condicions que posa l'LFP: “A banda del tema dels seients a tot l'estadi, també cal millorar els accessos perquè no es produeixin cues.” A més, Monclús va descartar qualsevol novetat quant a patrocinadors per a aquest curs: “Estem treballant per a la temporada vinent i hi ha la possibilitat de buscar marques conjuntes amb altres clubs de la lliga.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)