Sabadell

Preparats per començar el ball

Sabadell. La plantilla arlequinada va començar ahir els entrenaments, el dia en què va presentar Gato i Llorente

El Sabadell va fer ahir el primer entrenament d'un nou curs que comença amb moltes il·lusions –bàsicament a causa dels fitxatges– per a la parròquia arlequinada. Ho va fer a la tarda (18 h) en un dia molt mogut a la Nova Creu Alta, ja que al matí també van ser presentats dos dels nous fitxatges, Manuel Gato i Fernando Llorente, instants després que el gruix de la plantilla passés els reconeixements mèdics pertinents per al nou curs.

De fet, en la sessió d'entrenament de la tarda hi van faltar cinc jugadors: Hèctor Simon, Arteaga, Juvenal i Nauzet Pérez, que estaven passant les proves físiques a Mollet del Vallès. La resta, a excepció de Manu Lanzarote i Olmo, que s'estan recuperant a part, i de Nabil Baha, que es va absentar per problemes personals, van dur a terme la sessió a les ordres del quadre tècnic, en què enguany hi ha com a novetat Omar Harrak, entrenador de porters.

Presentacions

Gato i Llorente van vestir per primera vegada la samarreta del Sabadell i van mostrar la seva il·lusió pel fet de jugar d'arlequinats. “Per arribar aquí hi han influït diversos factors: que quan he vingut hi he estat molt a gust, l'entorn, la bona impressió i l'interès que ha mostrat el club en mi”, va assenyalar el davanter.

D'altra banda, Llorente es va mostrar encantat amb la filosofia de joc: “És una de les coses que han fet que acabés venint aquí. La filosofia s'ajusta a les meves característiques.”

Pírez arriba avui al Prat

El davanter Pírez, que arriba a prova procedent del Chelsea, ha tingut problemes burocràtics i arribarà avui al matí en un vol directe des de Montevideo.

La filosofia ha estat un factor determinant per venir aquí. S'ajusta molt al meu joc
Fernando Llorente
migcampista del sabadell
Hem de ser prudents amb els objectius. Me'ls marco a curt termini
Manuel Gato
davanter del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)