2a divisió A

Moha: “Aquestes coses em repugnen”

Sabadell. La plantilla critica el comportament de Paz i deixar clara la tensió existent en l'últim tram de lliga

Un altre integrant del nucli dur de la plantilla del Sabadell, Moha, deixa clar que cap jugador arlequinat no dóna suport a Abraham Paz, acusat de vendre's en dos partits del curs passat, i posa de manifest el clima de tensió que es va viure dins del vestidor del Sabadell en el tram final de la temporada. Si Juvenal ja va afirmar que el cas d'Abraham Paz li causa “vergonya aliena” i “fàstic”, Moha no es va quedar curt i va assegurar que aquests fets el repugnen: “Sempre he intentat mantenir-me al marge d'aquestes històries perquè les odio. Prefereixo no parlar d'elles perquè em repugnen. Si és cert que han passat, allà queden i que tothom sàpiga que els jugadors que quedem aquí no hem fet res d'això. Nosaltres tenim un contracte, el complim i ens deixem l'ànima. A partir d'aquí tothom pot pensar el que vulgui però poden estar tranquils.”

Un altre integrant de la plantilla, Juan Collantes, assegura que ja feia temps que estaven al cas del conflicte, recorda que ja ha estat denunciat per totes les parts i espera que l'LFP el resolgui. Antonio Hidalgo, un altre dels pesos pesants de la plantilla arlequinada, assegura que els jugadors estan molt tranquils i que s'han de centrar a preparar la nova temporada.

El nou tècnic del Sabadell, Javi Salamero, passa de puntetes per un conflicte amb el qual s'ha trobat en arribar a la Nova Creu Alta. “L'aportació d'aquest futbolista amb nosaltres ha estat testimonial. Vam arribar i ell estava en un procés de recuperació de la seva lesió, i després hem marxat al Japó i ell no ha vingut”, relata l'entrenador aragonès, que prefereix no perdre ni un minut a comentar la polèmica: “Nosaltres no estem per fer cap mena de valoració i no és la nostra intenció. Personalment a mi aquestes coses em rellisquen bastant perquè penso en allò que em dóna rèdits, que és preparar l'equip per al primer partit de lliga. Entenc que els jugadors no són impermeables al que pot passar, però ells també hi estan immersos, i no cal invertir el nostre temps en aquest tipus de coses.“

A mi aquestes coses em rellisquen bastant perquè només penso en allò que em dóna rèdits
Javi Salamero
ENTRENADOR DEL SABADELL
Sempre he intentat mantenir-me al marge d'aquestes històries perquè les odio. Prefereixo no parlar d'elles perquè em repugnen
Si és cert que ha passat, allà queda. Que se sàpiga que els que ens quedem no hem fet res d'això
Moha
JUGADOR DEL SABADELL
El cas venia des de feia temps, ha estat denunciat i cal esperar que la lliga doni una resolució
Juan Collantes
JUGADOR DEL SABADELL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)