2a divisió A

La malastrugança de Raúl Goni

Sabadell. El defensa estarà com a mínim mig any de baixa en confirmar-se una greu lesió al genoll, similar a la que el 2009 va estroncar la seva progressió

El Sabadell va confirmar ahir la gravetat de la lesió que Raúl Goni es va fer durant el partit de la gira al Japó contra el FC Tòquio. El defensa aragonès té el lligament encreuat anterior del genoll dret trencat i estarà entre sis i vuit mesos de baixa. Ahir els metges del club i el doctor Cugat van decidir que avui mateix sigui operat. Serà la segona vegada que Goni passarà per la sala d'operacions des que va fitxar pel Sabadell en el mercat d'hivern de la temporada passada, precisament per pal·liar la plaga de lesions en defensa que afectava la plantilla. Va començar jugant de titular (nou partits seguits complets), però a finals de març es va fer una lesió a l'adductor de la cama dreta, va ser operat i ja no va tornar a jugar.

I és que Raúl Goni, de 24 anys, no té sort amb les lesions. El gener del 2009, quan s'havia consolidat com a titular en el Saragossa a segona A i era internacional en categories inferiors, es va trencar el lligament encreuat d'un genoll en un partit del combinat estatal sub-21 i es va perdre la resta de la temporada. El curs següent, amb l'equip aragonès a primera divisió, ja no va tornar a tenir les mateixes oportunitats de jugar. Després va ser cedit al filial del Real Madrid i al Cartagena, i al gener va aterrar a la Creu Alta.

Cal reforçar la defensa

El Sabadell intensifica ara la recerca de dos centrals per reforçar una línia defensiva que ja la temporada passada va tenir molts contratemps. De fet, dos dels defenses que van estar de baixa la temporada passada encara no poden deixar enrere aquelles lesions. El club va informar ahir que Víctor Espasandín és tractat de l'edema ossi a la cama operada que li impedeix treballar amb comoditat i encara trigarà unes setmanes a estar a punt. D'altra banda, Jesús Olmo és a la fase final de la lesió al tendó d'Aquil·les de la qual va ser operat el gener passat, i Arteaga també és tractat per superar les molèsties que arrossega.

EL CURS PASSAT

Fitxat al gener, Goni va ser titular de seguida, però es va perdre per lesió el tram final

La junta general ratifica avui el nou consell

Els accionistes del Sabadell han estat convocats avui (a les 7, al casal Pere Quart) a la junta extraordinària d'accionistes que ha de ratificar el nou consell d'administració de la societat. Es tracta d'un formalisme per nomenar definitivament els consellers que formaran el nou òrgan de govern arlequinat –amb la incògnita de qui serà el nou president– després de l'arribada dels nous accionistes majoritaris japonesos –que apleguen al voltant del 66% de les accions– i de l'adéu de Joan Soteras, que ja es va acomiadar l'1 de juliol. L'endemà la nova junta ja va començar a treballar, tot i que serà a partir d'aquest vespre que ho farà de manera oficial. L'ordre del dia consta de només tres punts, en els quals hi ha el cessament i el nomenament de consellers i la ratificació de la gestió del consell sortint.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)