Girona

Mallo, amb el seu exequip

Cap a les nou del vespre, l'excapità del Girona i ara porter del Lugo, Dani Mallo, va comparèixer en roda de premsa per corroborar el que Joaquim Boadas havia dit al migdia: que dies abans del partit entre el Girona i el Xerez va rebre una trucada en què li oferien deixar-se guanyar a canvi de 120.000 euros. “Durant la setmana prèvia al partit vaig rebre una trucada d'un número ocult d'una persona que deia que pertanyia al Xerez, sense dir el seu nom, i em va proposar que si el Girona volia guanyar el partit, per 120.000 euros estava fet”, va afirmar Mallo, que va continuar: “No entenia molt bé el que passava, em semblava una broma de mal gust. Li vaig dir que no, i quan vaig veure al president li vaig comentar el que havia passat. Ell em va dir que de cap manera, que fins i tot encara que el Girona tingués diners mai no ho faria. Unes hores més tard hi va haver una altra trucada de la mateixa persona, li vaig transmetre la negativa un altre cop i li vaig dir que no tenia res més a parlar. Aquí acaba tota la història.”

Cal recordar que fa dos dies Mallo havia penjat un escrit a Twitter en el qual manifestava, “si era necessari”, la seva intenció d'emprendre accions legals contra aquells mitjans que insinuessin que era ell qui s'havia ofert per arreglar el partit en qüestió. “La meva consciència està tranquil·la”, va finalitzar Mallo.

EL GIRONA-XEREZ

“Em van proposar que si volíem guanyar, per 120.000 euros estava fet”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)