1a femenina

El Barça imposa la seva llei

1a divisió femenina. El conjunt blaugrana, molt encertat en els primers compassos de les dues parts, supera l'Espanyol en el derbi i continua líder

barça 3


espanyol0


El Barça no té aturador. Ahir, el conjunt blaugrana va imposar la seva llei en el derbi de Barcelona contra l'Espanyol i continua comandant la classificació amb uns números impecables: 23 gols a favor i cap en contra. I això que les blanc-i-blaves van buscar amb empenta la porteria de Laura. L'encert del quadre blaugrana en els primers instants de les dues parts, però, va sentenciar les locals.

Només tres minuts va necessitar el Barça per començar a encarrilar la victòria. La protagonista en el 0-1 va ser Corredera, que va aprofitar una bona assistència d'Alexia per batre la portera local amb una canonada lluny del seu abast. Amb el desavantatge en el marcador, l'Espanyol va buscar amb empenta la porteria de Laura, tot i que li va faltar transformar l'actitud en ocasions clares de gol. Així, es va arribar al descans amb el Barça comandant en el marcador.

Després de la represa, la història es va repetir i les blaugrana van marcar de seguida. L'encarregada d'ampliar l'avantatge va ser en aquesta ocasió Ruth, que va rematar amb precisió una centrada a l'interior de l'àrea. Amb el 0-2, l'Espanyol havia de fer un plantejament més ofensiu i va deixar espais. El Barça va aprofitar aquest factor per sentenciar gràcies a l'encert de Soni (74'), que va superar Jamila amb un xut molt ben col·locat. Les de Xavi Llorens, amb tot, mantenen la seva dinàmica victoriosa i s'imposen en el segon derbi femení de la temporada, després que l'Espanyol guanyés fa ben poc en la final de la copa Catalunya.

ESPANYOL: Jamila, Cristina, Júlia, Pereira (Paloma, 45'), Clàudia (Yaiza, 76'), Matías, Mendoza (Emma, 67'), Débora, Zarza (Montagut, 58') Mapi i Bárbara. BARÇA: Laura, Torrejón, Marta (Laura, 72'), Ruth, Melani, Virginia, Corredera (Jelena, 63'), Míriam, Vicky (Kenty, 75'), Soni i Alexia (Gemma, 75'). GOLS: 0-1 (3') Corredera. 0-2 (46') Ruth. 0-3 (74') Soni. ÀRBITRE: Pazo Mora. T.G.: A la local Clàudia; i a la visitant Míriam. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 500 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)