Sabadell

El Sabadell es desperta

Victòria esperada. Trenquen una ratxa de tres partits sense guanyar

El Sabadell va obtenir una victòria merescuda i esperada per la necessitat que tenia el conjunt arlequinat, que es començava a desenganxar de la part alta. Cortell i Forgas van culminar la gran feina defensiva del conjunt arlequinat, que no va deixar xutar amb claredat l'Alcoià. El partit va començar amb un lleuger domini visitant, i quan s'havia jugat mitja hora els de Miguel Álvarez van començar a generar perill contra la porteria de Marc, amb accions ofensives de Forniés i Cortell. Però va ser en el segon temps quan van poder decantar la balança. Aprofitant una errada en una cessió d'Òscar López, el murri Cortell va introduir la pilota a la porteria del català Marc. Poc després, els arlequinats van rematar la feina amb un córner servit a la frontal de l'àrea petita que Forgas va executar. Ni abans ni després dels gols l'Alcoià no va tenir resposta i Craviotto no va haver de fer cap aturada de mèrit en tot l'enfrontament.

SABADELL 2 ALCOIÀ 0

SABADELL: Craviotto; Medina, Agustín, Valentín, Forniés; Adama, Batanero; Pol Roigé (Yeray, 81'), Osado (Pirulo, 71'), Cortell (Bruno, 75'); i Forgas. ALCOIÀ: Marc; Mode, Navarro, Mario, Óscar López, Fran Miranda (Carles Salvador, 75'), Alfaro, Julio de Dios, Alex Rubio (Devesa, 64'), Rubén Ramos i Mustapha (Yacine, 64'). GOLS: 1-0 (55') Cortell. 2-0 (62') Forgas. ÀRBITRE: Galech Apezteguia. T.G.: Cortell, Agustín; Mario, Miranda, Alfaro i Musta. PÚBLIC: 1.936 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)