2a divisió FEF

Comamala deixa l'Olot

Canvi. El secretari tècnic dels últims tres cursos abandona l'entitat després d'haver rebut una oferta irrebutjable del Nàstic de Tarragona. L'empordanès era una peça clau en la parcel·la esportiva

L'Olot va anunciar durant el dia d'ahir la marxa del seu secretari tècnic, David Comamala. Lligat al club des de feia tres temporades i acabat de renovar per les dues properes campanyes –va signar la continuïtat el mes de setembre passat–, Comamala ha rebut una oferta irrebutjable del Gimnàstic de Tarragona, el principal i únic motiu que el mourà de l'Olot, un club que havia dipositat molta confiança en l'empordanès, el principal executor de les operacions d'entrada i sortida de jugadors des que l'entitat presidida per Joan Agustí està a segona B: “Han estat més de tres anys vinculat a l'Olot, un club que estimo, en què hi he treballat molt a gust, m'han deixat desenvolupar la meva feina sempre en un ambient sa de futbol”, comenta David Comamala, que respecte a com va arribar al club garrotxí, i com en marxa, hi afegeix: “Marxo d'una entitat més estructurada, amb una base semiprofessional. Crec que amb més encerts que errades, a fora valoren la feina feta a l'Olot, més enllà de la meva relació amb Promoesport [una empresa de representació de futbolistes amb participacions a la Societat Anònima Esportiva del club grana].”

Futures col·laboracions

David Comamala marxa al futbol professional i, tot i que fins a l'1 d'abril no entrarà a formar part oficialment de l'entitat grana, ajudarà el nou secretari tècnic, Sergi Raset, a fer un traspàs de les funcions en òptimes condicions, a més de col·laborar amb el club en operacions ja engegades de cara a la temporada vinent. Com a fita personal, Comamala mantindrà actives les seves forces a la causa olotina, la salvació de categoria: “No tenim una plantilla per estar en aquesta posició. Estem tenint un mal any i no ens amaguem d'això. Ara toca remar tots en la mateixa direcció per sortir d'aquesta situació i aconseguir la permanència”, sentencia l'exsecretari tècnic de l'Olot, que s'endinsa en el món professional per anar en un equip actualment tercer classificat a segona A, amb les opcions intactes de, fins i tot, assolir l'ascens a primera divisió, que suposaria, encara, un major repte.

EL PROTAGONISTA

Han estat més de tres anys vinculat a l'Olot, un club que estimo, en què hi he treballat molt a gust i m'han deixat fer la meva feina sempre
Ens està sortint un mal any i no ens amaguem d'això. Ara toca remar tots en la mateixa direcció
David Comamala
exsecretari tècnic de l'olot

El constructor de les plantilles de l'Olot a segona B

Ja a l'ombra, David Comamala va començar a treballar per l'Olot durant la temporada 2012/13, coincidint amb l'ascens dels garrotxins a segona B. L'empordanès va arribar amb Edu Vílchez de bracet com a tècnic i, amb l'ascens al sac, va construir a contrarellotge la primera plantilla olotina a la categoria. Els dos darrers estius, Comamala també ha estat el principal executor de les operacions que l'Olot ha fet amb cadascun dels jugadors i, per desgràcia, amb cadascun dels entrenadors que ha hagut de contractar, quatre en tres temporades –Vílchez, Arnau Sala, Rodri i el darrer, Santi Castillejo–. Amb més encerts que desencerts, l'etapa Comamala ha deixat algun traspàs econòmic de jugadors com ara Gerard Valentín, Carlos Martínez o Mousa Bandeh, ara cedit a l'Olot pel Nàstic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)