2a divisió FEF

Dues raons afegides

2a divisió B. Abraham i Marc Caballé, fixos al Cornellà arran de la seva arribada en el mercat d'hivern, són ja peces clau i dos arguments de pes en les aspiracions de ‘play-off' dels verds

El Cornellà va superar fa unes quantes setmanes la fase d'equip revelació per convertir-se en candidat al play-off. El conjunt que entrena Jordi Roger només ha perdut un partit el 2016 i això, unit al gran inici de lliga, fa que afronti les darreres vuit jornades amb l'objectiu de no caure de la zona d'ascens que ara ocupa. Els verds tenen força arguments per a l'optimisme, i dos van arribar en el mercat d'hivern. Es tracta d'Abraham i Marc Caballé. El davanter canari i el migcampista hospitalenc s'han convertit en peces fixes i han reforçat la varietat de registres que té enguany el bloc del Baix Llobregat, tal com remarquen els tècnics que els han anat sofrint darrerament.

“Parlem del joc directe que té el Cornellà, però és que saben alternar aquest futbol amb fases en què es produeixen altres tipus de situacions i s'ha de combinar”, va dir dissabte el tècnic Lluís Planagumà, que va remarcar, entre altres jugadors, el que aporta el mig Marc Caballé. El centrecampista cedit per l'Espanyol, que s'ha acoblat molt bé a l'equip –“un dels eixos de l'èxit del Cornellà és que és com una família, i l'adaptació és facilíssima”, coincideix amb Abraham–, explica les sensacions que hi ha al vestidor arran de la seva arribada. “Els companys ens han dit que l'equip ja funcionava molt bé, sobretot en el joc directe, i que nosaltres dos li hem donat un punt més amb un nou registre”, diu el de l'Hospitalet, mentre que Abraham hi afegeix: “El Cornellà ja guanyava molts partits abans que arribéssim; nosaltres intentem sumar el nostre futbol.” En tot cas, els dos jugadors, que han retrobat les sensacions després d'experiències amargues a Alcoi i a Lugo, esperen contribuir a la fita de jugar el play-off d'ascens. “L'objectiu de disputar la promoció és difícil i ens espera un calendari complicat, però depenem de nosaltres mateixos i és del tot possible”, conclou Caballé.

LES FRASES

Fitxatges d'hivern
Abraham
9 partits (681')
L'atacant encadena vuit titularitats i és una peça bàsica a l'hora de generar perill. Ja ha fet tres gols.
Marc Caballé
6 p. (509')
Fa parella al mig del camp amb David Garcia i aporta poder físic i sortida de pilota. Ha marcat un gol.
Javi Boix
4 partits (76')
El jove interior aporta competència a la medul·lar, però de moment només ha entrat de refresc en quatre duels.
Aitor Ruano
1 partit (29')
Amb la rereguarda funcionant de forma impecable, el defensa no té oportunitats.
Gao Lei Lei
1 partit (1')
El mig xinès va rebre la fitxa la setmana passada i dissabte va debutar entrant en el temps afegit.

LA XIFRA

He recuperat les bones sensacions i l'adaptació ha estat senzilla. Hi ha un gran grup i som com una família
Abraham Noé
Els companys ens ho diuen: l'equip rutllava, però l'Abraham i jo li hem donat un punt més amb un nou registre
Marc Caballé
3
gols
ha marcat Abraham en nou partits. Marc Caballé, per la seva banda, en va fer un dissabte passat contra l'Espanyol B.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)